Gjatë ditës së sotme është transmetuar takimi midis Muratit dhe Sindit. Në këtë takim pati shumë surpriza, teksa ra në vesh deklarata e vajzës së virgjër e cila deklaroi se Murati është i denjë për të dhe se e sheh si partnerë të ardhshëm.

Sindi: Po e shoh si partnerin tim të ardhshëm, me aq sa e njoh deri tani. Më pëlqen shumë qetësia që më jep Murati në takim. Unë mërzite, shumë edh enë takim nga një veprim i vogël edhe pse nuk e jap veten, por Murati më jep shumë qetësi.
Mirëpo kjo lumturi e Sindit është zbehur në momentin që vajza e pyeti për mendimin që kishin prindërit e tij lidhur me të, teksa simpatiku turk deklaroi se familja e tij e shikon si problem trupin e shkurtër të Sindit.

Murati: Po thanë që je e ëmbël, por pak e vogël kështu, si fizik.

The meeting between Murat and Sindh was broadcast today. There were many surprises in this meeting, as the statement of the virgin girl was heard which stated that Murati is worthy of her and that she sees him as future partners.

Cindy: I see her as my future partner, as far as I know so far. I really like the calmness that Murati gives me in the meeting. I was upset, a lot even a meeting vessel from a small action even though I do not give myself, but Murati gives me a lot of peace.
But this happiness of Cindy faded the moment the girl asked him about the opinion that his parents had about him, while the charming Turkish stated that his family sees Cindy’s short body as a problem.

Murati: They said you are sweet, but a little small like that, as a physicist.