Të paktën gjashtë vetë vdiqën dhe disa të tjerë u plagosën në një aksident automobilistik në autostradë në shtetin Amerikan të Georgia, kur një furgon pasagjerësh mori flakë dhe u përmbys në anën e tij, njoftoi policia sot.

Pasagjerët që u gjendën në vendin e aksidentit të shtunën në mbrëmje, ndaluan për të tërhequr njerëzit nga një furgon që digjej në Qarkun Gwyneth, 56 kilometra në veri-lindje të Atlantës.

Gjashtë persona u shpallën të vdekur në vendin e aksidentit dhe disa njerëz u transferuan në spitalet në Atlanta, raporton Brunswick News .

Nuk dihet sa njerëz ishin brenda në furgon.

Hetuesit po punojnë për shkakun e aksidentit, dhe informacioni nga vendi i ngjarjes thotë se ndoshta një automjet tjetër ishte i përfshirë në aksident.

 

At least six people were killed and several others injured in a car crash on a highway in the U.S. state of Georgia when a passenger van caught fire and overturned on its side, police announced today.

Passengers who were at the crash site Saturday night were stopped to pull people out of a burning van in Gwyneth County, 56 miles northeast of Atlanta.

Six people were pronounced dead at the crash site and several people were taken to hospitals in Atlanta, reports Brunswick News.

It is not known how many people were inside the van.

Investigators are working on the cause of the accident, and information from the scene says that perhaps another vehicle was involved in the accident.