Gjashtë raste me Covid-19 janë konfirmuar ditën e sotme në Gramsh. Mes tyre është një mësuese në shkollën “35 Vjetori”.

Ndërsa dy raste të tjera janë kontakte të punonjësve të policisë të konfirmuar më parë me Covid-19, në komisariatin e policisë Gramsh.

Deri më tani, në Gramsh rezultojnë të infektuar me koronavirus rezultojnë 8 punonjës të policisë dhe 4 mësues.

Raste aktive në qarkun e Elbasanit deri më tani janë 262.

Six cases of Covid-19 have been confirmed today in Gramsh. Among them is a teacher at the “35th Anniversary” school.

While two other cases are contacts of police officers previously confirmed with Covid-19, at the Gramsh police station.

So far, 8 police officers and 4 teachers have been infected with coronavirus in Gramsh.

Active cases in the region of Elbasan so far are 262.