Pothuaj janë projektuar emrat e disa kandidatëve për deputetë të Partisë Socialiste në Qarkun e Elbasanit.

Në krye të listës qëndron drejtuesi politik i qarkut dhe që ka mbajtur disa pozicione kyçe në kupolën e PS-së si Sekretar i Përgjithshëm dhe Kryetar i Grupit Parlamentar, Taulant Balla.

Balla ka kohë që e ka nisur fushatën, e madje ka qenë i shoqëruar edhe nga disa prej emrave të kondidatëve.

E dyta në liste pritet të jetë Ministrja e Arsimit Evis Kushi. I treti një tjetër emër i deleguar nga qendra Valdrin Pjetri.

Në Peqin pritet që të kandidojë një njeri tepër i afërt me ish deputetin Aqif Rakipi. Ai pritet të jetë Saimir Hasalla.

Në Librazhd këshilltari i vjetër i Ballës, Eraldo Xhani. Në Prrenjas u prezantua Albana Hana, vajza e ish prokurorit të njohur. Një emër mjaft potencial është Drejtori aktual i Kadastrës, Mariglen Disha.

Në Cërrik nuk përjashton Luan Dusha. Në Gramsh Anastas Angjeli ose Besjan Ajazi. Një tjetër kandidat mund të jetë Enis Zani.

Por burime bëjnë me dije se lista do të ketë surpriza me emra të rinj të cilët janë duke u promovuar.

Siç edhe dihet tashmë, garë e fortë do të zhvillohet në 7-8 vendet e para ku kandidatët për deputetët e kanë më të sigurtë fitoren.

The names of some candidates for deputies of the Socialist Party in the Elbasan Region have almost been projected.

At the top of the list is the political leader of the district and who has held several key positions in the SP dome as Secretary General and Chairman of the Parliamentary Group, Taulant Balla.

Balla has been campaigning for a long time, and has even been accompanied by some of the names of the candidates.

Second on the list is expected to be Education Minister Evis Kushi. Third another name delegated from the center Valdrin Pjetri.

A man very close to former MP Aqif Rakipi is expected to run in Peqin. He is expected to be Saimir Hasalla.

In Librazhd, the old councilor of Balla, Eraldo Xhani. Albana Hana, the daughter of a well-known former prosecutor, was introduced in Prrenjas. A very potential name is the current Director of the Cadastre, Mariglen Disha.

In Cërrik, Luan Dusha is not excluded. In Gramsh Anastas Angjeli or Besjan Ajazi. Another candidate could be Enis Zani.

But sources suggest that the list will have surprises with new names being promoted.

As it is already known, strong competition will take place in the first 7-8 places where the candidates for deputies have the safest victory.