Një 43 vjeçar shqiptar i cili jetonte në Itali është dorëzuar përballë sëmundjes së rrezikshme Covid-19.

Mësohet se i riu pak kohë më parë kishte humbur të dy prindërit e tij pikërisht nga koronavirusi, i cili nuk kurseu as shqiptarin e quajtur Ilir Moçka.

Ilia Moçka u shtrua në spital por gjendja e tij u përkeqësua edhe më tej për shkak të virusit. Kushëriri i tij ka bërë një postim prekës në rrjetet sociale.

“Sot djali i hallës sonë Ilia Mocka ndërroi jetë. Një dhimbje për familjen dhe vëllezërit e tij. Dhimbja dhe pikëllimi i madh është edhe për ne sepse e kemi dashur atë me shpirtin dhe sinqeritetin tonë. Ngushëllime të thella për gruan e tij dhe vëllezërit e tij ”shkruan kushëriri i 43-vjeçarit në profilin e tij.

A 43-year-old Albanian who lived in Italy has surrendered in the face of the dangerous disease Covid-19.

It is learned that the young man had recently lost both his parents to the coronavirus, which did not spare even the Albanian named Ilir Moçka.

Ilia Moçka was hospitalized but his condition worsened due to the virus. His cousin has made a touching post on social media.

“Today our aunt’s son Ilia Mocka passed away. A pain for his family and brothers. The great pain and sorrow is also for us because we have loved it with our soul and sincerity. “Deep condolences to his wife and brothers,” the 43-year-old cousin wrote on his profile.