Prokuroria e Posaçme Anti- Korrupsion ka nisur zyrtarish hetimet për shembjen e Teatrit Kombëtar.

Është caktuar prokuror i çështjes Ervin Kondili.

Mësohet se Kondili ka bashkuar dy kallëzimet e Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit në një të vetme, ku dhe ka sekuestruar dokumentacionet e Bashkisë që lidhen me procesin e Teatrit si dhe vendimin e Institucionit të Ndërtimit.

The Special Anti-Corruption Prosecutor’s Office has officially launched an investigation into the demolition of the National Theater.

Ervin Kondili has been appointed prosecutor in the case.

It is learned that Kondili has joined the two reports of the Alliance for the Protection of Theater in a single one, where he has seized the documentation of the Municipality related to the process of the Theater and the decision of the Construction Institution.