Në lidhje me autorin e vrasjes së dy motrave, Kristina Bardhi dhe Zhaneta Metani në Astir ka folur edhe ish shoku i klasës së Përparimit. Shoku i tij ka thënë se Përparimi nuk ishte shqiptar nga Maqedonia e Veriut, por në fakt jetonte në Brrakë. Mentor Sallaku tregoi në “Shqipëria Live” se Përparimi kishte një karrocë, ku mblidhte kanaçe dhe bidonë për të jetuar dhe se kishte filluar punë që i vogël duke shtuar se ata kanë qenë familje e rregullt. Ndërkohë, përmes një postimi në rrjetet sociale, ai sqaron se autori i vrasjes ka bërë shkollën në Brrakë.

Postimi i plotë:

Personi ne fjale ky ne foto u tha qe eshte Perparim Ademi (Tela) Shqiptar nga Maqedonia e Veriut. Ky ka pas banuar ne brrake ka bere shkollen 8 vjecare me mua dhe e Kam patur 8 vjet ne klase nga fillorja deri ne klase te 8 me mesuese Qefsere Karapicin. I therrisnim ne ate kohe Pap Gabeli, se nga doli ky shqiptar i Maqedonise se Veriut nje zot e di, perderisa ka nderru dhe mbiemrin Ademi.

A former classmate of Progress also spoke about the perpetrator of the murder of two sisters, Kristina Bardhi and Zhaneta Metani in Astir. His friend said that Përparim was not an Albanian from Northern Macedonia, but actually lived in Brraka. Mentor Sallaku told “Albania Live” that Përparimi had a cart, where he collected cans and cans for living and that he had started working as a child, adding that they were a regular family. Meanwhile, through a post on social networks, he explains that the perpetrator of the murder did school in Brraka.

Full post:

The person in question in the photo was said to be Perparim Ademi (Tela) Albanian from Northern Macedonia. He lived in Brraka, he did the 8-year school with me and I had him for 8 years in the class from primary to 8th grade with teacher Qefsere Karapic. We were calling Pap Gabeli at that time, where does this Albanian from Northern Macedonia come from, God knows, while he also changed the surname Ademi.