Ujvara e Niagarës, simboli i Kanadasë është “ngjyrosur” kuqezi për festën e 28-29 Nëntorit.

Ujvara është ndriçuar me ngjyrat kuqezi, duke marrë një pamje tepër të bukur në nderim dhe respekt të 108 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.

Pamjet spektakolare i ka publikuar Ambasadori i Shqipërisë në Kanada Ermal Muça.

Gjithashtu mbrëmjen e djeshme kulla më e lartë në Dubai, Burj Khalifa është ‘veshur’ kuq e zi duke i uruar kështu shqiptarëve festat kombëtare.

Ky është një gjest që është ndjekur nga vende të ndryshme të botës për t’iu bashkuar festës së vendit tonë.

Niagara Falls, the symbol of Canada is “colored” red and black for the holiday of November 28-29.

The waterfall is illuminated with red and black colors, taking a very beautiful view in honor and respect of the 108th anniversary of the Independence of Albania.

The spectacular images were published by the Ambassador of Albania to Canada Ermal Muça.

Also last night, the tallest tower in Dubai, Burj Khalifa was ‘dressed’ in red and black, thus wishing Albanians national holidays.

This is a gesture that has been followed by different countries of the world to join the celebration of our country.