Spiro Maliqi emerohet prefekti i ri i Qarkut Elbasan.

Maliqi vjen ne postin e prefektit pas doreheqjes se Klevis Xhoxhit i cili u zgjodh deputet i Elbasanit.

Me heret Maliqi mbante postin e shefit te kabinetit te Kryetarit te Bashkise Elbasan.

Ai ka përfunduar studimet në Francë.

Lidhur me këtë emërim, koordinatori politik i PS për Elbasanin, Taulant Balla u shpreh se “Sot startuam një fazë të re riformatimi dhe investimi në energji të reja përfaqësuese për ekipin tonë. Kryeministri do të ketë përfaqësuesin e tij si Prefekt në Elbasan shokun tonë Spiro Maliqi”.

Spiro Maliqi is appointed the new mayor of Elbasan Region.

Maliqi comes to the post of mayor after the resignation of Klevis Xhoxhi who was elected deputy of Elbasan.

Earlier, Maliqi held the post of Chief of Cabinet of the Mayor of Elbasan.

He completed his studies in France.

Regarding this appointment, the political coordinator of the Socialist Party for Elbasan, Taulant Balla said that “Today we started a phase of reformatting and investing in new representative energy for our team. The Prime Minister will have his representative as Prefect in Elbasan our friend Spiro Maliqi “.