Një adoleshente nga Moska ka ndërruar jetë teksa po lahej në vaskë dhe u godit nga rryma elektrike. E mitura 15-vjecare, e identifikuar si Anna K qëndroi rreth një orë në tualet ndërsa fqinjët thanë se kishte rrjedhje uji nga tavani.

Dyshimet e para të policisë mbeten tek goditja nga rryma elektrike pasi celulari i saj po karikohej. Mediat ruse raportojnë se ishte njerku i saj që theu derën e tualetit dhe e gjeti të pajetë në vaskën e mbushur me ujë.

Familjarët thanë se një lavatriçe rrobash kishte shkaktuar edhe më parë rrymë elektrike në banjë. Pas ekzaminimeve, mjekët thanë se i mori jetën shoku elektrik ndërkohë që është bërë shpesh herë thirrje që të mos përdoren pajisjet e tilla pranë ujit. Gjatë kohëve të fundit ka pasur një numër të lartë të jetëve të humbura të shkaktuara nga rryma elektrike

A teenage girl from Moscow died while bathing in the bathtub and was electrocuted. The 15-year-old minor, identified as Anna K stayed for about an hour in the toilet while neighbors said there was water leaking from the ceiling.

The first suspicions of the police remain in the electric shock as her mobile phone was being charged. Russian media report that it was her stepfather who broke down the toilet door and found her dead in the bathtub filled with water.

Relatives said a washing machine had previously caused electricity in the bathroom. After the examinations, the doctors said that the electric shock took his life while it has often been called not to use such devices near the water. In recent times there has been a high number of lives lost caused by electricity