Stuhia e fortë “Ciara” që ka goditur Britaninë e Madhe jo vetëm ka shkatërruar zonat e banuara, por ka shkaktuae edhe dy viktima.

Mësohet se një 58-vjeçar i cili po drejtonte një Mercedes i kishte rënë pema duke e lënë të vdekur në vend. Ndërsa një burrë 77-vjeçar u rrëzua dhe goditi kokën në akull.

Bëhet me dije se 58 vjeçari i cili po udhëtonte nga Winchester për në shtëpinë e tij në Micheldever, nga stuhia e fuqishme i kishte rënë pema mbi veturën e tij, e gjitha kjo kishte ndodhur rreth orës katër të mëngjesit.

Pamjet tronditëse të postuara sot tregojnë një tjetër pemë që kishte rënë në dy makina të parkuara në një rrugë në perëndim të Londrës.

Gjithashtu, fotografitë nga kjo pasdite kapën një ekip shpëtimi të cilët u thirrën për të shpëtuar pasagjerët e bllokuar brenda një BMW dhe një Subaru pasi automjetet e tyre u zhytën plotësisht nga uji në West Mersea, Essex në Angli.
Sipas raportimeve, erërat e forta kanë rrëzuar pemë, çati, prishjen e hekurudhave, bllokimin e linjave dhe rrëzimin e kabllove të energjisë elektrike, ndërsa më shumë se 20,000 shtëpi kanë mbetur pa energji elektrike brenda natës.

The strong Ciara storm that struck the UK not only destroyed residential areas but also caused two casualties.

It is learned that a 58-year-old man who was driving a Mercedes had fallen to the tree leaving him dead. As a 77-year-old man crashed and hit his head on the ice.

The 58-year-old, who was traveling from Winchester to his home in Micheldever, was reportedly struck by a tree on his car, all at about four in the morning.

Shocking footage posted today shows another tree that had fallen into two cars parked on a street west of London.

Also, photos from this afternoon captured a rescue team who were called to rescue passengers stranded inside a BMW and a Subaru after their vehicles were completely submerged by water in West Mersea, Essex in England.
High winds reportedly knocked down trees, roofs, railroad demolitions, blocking lines and power cables collapsing, while more than 20,000 homes were left without electricity overnight.