Fax News mëson ndryshimet në 3 komisione parlamentare dhe konkretisht bëhet e ditur se grupi parlamentar demokrat ka vendosur të ndryshojë kryetaren e komisionit të integrimit, Rudina Hajdarin.

Në vend të Hajdarit propozohet të vendoset Halit Valteri. Në komisionin e edukimit, në vend të Fatjona Dhimitrit propozohet që të vendoset kryetar Halil Jakimi.

Në komisionin e veprimtarisë prodhuese propozohet që të vendoset nënkryetar, Arlind Çaçani Propozimet pritet që të miratohen në seancën plenare të e së enjtes

Dokumenti mban firmën e kryetares së grupit parlamentar demokrat dhe i është drejtuar kryetarit të Kuvendit Gramoz Ruçit ndërsa ende mbetet e paqartë se cila është arsyeja e këtyre lëvizjeve.

Fax News learns about the changes in 3 parliamentary committees and it is specifically announced that the Democratic caucus has decided to change the chair of the integration commission, Rudina Hajdari.

Halit Walter is proposed to be replaced by Hajdar. In the education commission, it is proposed that Halil Jakimi be replaced by Fatjona Dimitri.

Arlind Çaçani Proposed to Be Approved at Thursday’s Plenary Session in Production Activity Committee

The document bears the signature of the leader of the Democratic caucus and is addressed to Parliament Speaker Gramoz Ruci, while it is still unclear what the reason behind these moves is.