Thomas Strakosha ka nisur një romancë të re dhe duket më i lumtur se kurrë. Portieri i kombëtares shqiptare është lidhur së fundmi me bukuroshen, Esther Adjoa Asiedu.

Fotot e çiftit janë shpërndarë kudo, teksa nuk mungojnë dedikimet speciale në rrjetet sociale, që tregojnë lidhjen e fortë që çifti ka.

I buzëqeshur dhe i dashuruar, Thomasi ka shpërndarë së fundmi një foto në rrjetin social “Instagram”, ku shihet në krah të Estherit, duke paralajmëruar fanset e shumta:

“Zemra ime është e kyçur”, shkruan 23-vjeçari shqiptar.

Thomas Strakosha has started a new romance and looks happier than ever. The goalkeeper of the Albanian national team has recently been linked with the beauty, Esther Adjoa Asiedu.

Photos of the couple have been spread everywhere, as there are special dedications on social networks, which show the strong connection that the couple has.

Smiling and in love, Thomasi recently shared a photo on the social network “Instagram”, where he is seen next to Esther, warning many fans:

“My heart is locked”, writes the 23-year-old Albanian.