Një ngjarje e pazakontë është shënuar në Crotone të Italisë. Një burrë i dënuar me “arrest shtëpie”, ka shkuar në stacionin policor dhe ka bërë kërkesën e çuditshme.

Para policisë ai tha:

Më mirë të shkoj në burg sesa të rri në shtëpi me gruan time.
Kjo kërkesë erdhi pas një debati që ai kishte patur në shtëpi me gruan. Gjykata nuk do të japë tjetër dënim tjetër për të, pasi burri nuk është arratisur, por shkoi menjëherë në polici.

Burimi: Tgcom24
An unusual event is marked in Crotone, Italy. A man sentenced to “house arrest” has gone to the police station and made the strange request.

He told police:

Better to go to jail than stay at home with my wife.
This request came after an argument he had had at home with the woman. The court will not give another sentence for her, as the man did not escape, but immediately went to the police.