Lidhja midis reperit Stresi dhe bukuroshes Kejsi ka pasur gjithmonë vemendjen e mediave për uljet dhe ngritjet e shumta. I ftuar në “Shiko kush luan” Stresi tha se vazhdon të flasë me të dashurën e tij dhe lidhja mes tyre ecën normalisht. Së fundmi ata kishin shkëmbyer foto dhe video në whatsapp me njëri-tjetrin.

Gjatë lojës Stresit i është kërkuar të hedhë foto në Instagram me modelen Trejsi Sejdini, por më parë Stresi nuk harron të lajmërojë Kejsin, me një mesazh zanor se gjithçka është për lojë.

Gjithashtu stresi sqaroi për publikun se nuk ka qenë i sëmurë me Covid-19 por thjesht ka qenë i ftohur.

The connection between rapper Stress and beauty Casey has always had media attention for the many ups and downs. Invited to “Look who’s playing” Stress said that he continues to talk to his girlfriend and the relationship between them is going normally. Recently they had exchanged photos and videos on whatsapp with each other.

During the game, Strese was asked to post a photo on Instagram with the model Tracy Sejdini, but before that Stresi did not forget to inform Casey, with a voice message that everything is for the game.

Stress also clarified to the public that he was not ill with Covid-19 but simply had a cold.