Dy nxënës kanë gjetur në rrugë kuletën me dokumentacion dhe me një shumë të hollave.

Të dy të rinjtë kanë vepruar ndërgjegjshëm dhe e kanë dorëzuar kuletën në stacionin më të afërt policor, në Skenderaj.

Policia ka identifikuar personin të cilit i ka humbur kuleta dhe ia ka dorëzur.

Drejtoria rajonale e policisë në Mitrovicë ka thënë se u është mirënjohëse dy të rinjve- nxënësve për gjestin e ndërgjegjshëm.

Two students found on the street the wallet with documentation and a lot of money.

The two young men acted conscientiously and handed over their wallets to the nearest police station, in Skenderaj.

Police have identified the person who lost his wallet and handed it to him.

The regional police directorate in Mitrovica said that it is grateful to the two young people-students for the conscious gesture.