Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rritje e Dollarit, Euros, Frangës Zvicerane dhe Paundit Britanik.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 100.4 Shitet 101.3

Euro: Blihet 122.7 Shitet 123.2

Paundi Britanik: Blihet 141.9 Shitet 142.7

Franga Zviceriane: Blihet 111.2 Shitet 112

 

In the Exchange Rate today there is an increase of the Dollar, Euro, Swiss Franc and British Pound.

Below you will find the updated exchange rate:

Dollar: Buy 100.4 Sell 101.3

Euro: Buy 122.7 Sell 123.2

British Pound: Buy 141.9 Sell 142.7

Swiss Franc: Buy 111.2 Sell 112