Deputetja, Rudina Hajdari do të kandidojë në Qarkun e Elbasanit si anëtare e partisë “Nisma Thurje” për zgjedhjet e 25 prillit. Këtë lajm e ka dhënë përmes një videoje në profilin e saj në Facebook, ku u bën thirrje të gjithë të rinjve t’i bashkohen nismës “Thurje”. Mbrëmjen e sotshme, Rudina Hajdari ishte e ftuar në emisionin “Ndryshe” me Salsano Rrapin dhe Palomën në Top Albania Radio.

E pyetur se pse ka zgjedhur pikërisht Elbasanin si kandidadurë, ajo rrëfen se ka lidhje të fortë me familjen e saj dhe vendlindjen. Por Salsano e ngacmon duke e pyetur nëse di si gatuhet ballokumja, e cila konsiderohet si ëmbëlsira tradicionale e Elbasanit.

Rudina qesh… sheqer… ujë…

Paloma: E bëre sheqerpare…

Salsano: Duhet e miell misri…

Rudina: Janë gjera të thjeshta… por t’i nuk të lë të flasësh (i drejtohet Salsanos)

MP, Rudina Hajdari will run in the Elbasan Region as a member of the party “Nisma Thurje” for the April 25 elections. She gave this news through a video on her Facebook profile, where she calls on all young people to join the “Knitting” initiative. Tonight, Rudina Hajdari was invited to the show “Ndryshe” with Salsano Rrapi and Paloma on Top Albania Radio.

Asked why she chose Elbasan as a candidate, she confesses that she has strong ties with her family and hometown. But Salsano teases him by asking if he knows how to cook ballokumja, which is considered the traditional cake of Elbasan.

Rudina laughs… sugar… water…

Paloma: You made it sugar…

Salsano: I need corn flour…

Rudina: They are simple things… but I will not let you talk (addresses Salsano)