Para pak kohësh Ana Lleshi u përjashtua nga emisioni ku po merrte pjesë pasi theu një ndër rregullat kryesore të këtij emisioni.

Ajo së bashku me Arjonin u përjashtuan, pasi ishin takuar me njëri-tjetrin pa dijeninë e produksionit.

Ditën e djeshme Ana ishte e ftuar në një emision televiziv ku foli për shumë gjëra, përjashtimin e saj, puthjen me Atdheun, sherrin mes Fationit dhe Erisit dhe shumë gjëra të tjera.

Duke iu referuar edhe debatit të fundit midis konkurentit të ri, Erit dhe Fatjonit, që përfundoi me ofendime dhe gati në dhunë fizike, Ana thotë:

Aty djemtë sikur janë në konkurencë me njëri-tjetrin, zihen gjatë gjithë kohës dhe vajzat. Sillen si ‘maço’, si të bëjnë të fortë, ndërkohë që me femrën duhen pak delikatesë, nuk dinë si ta lypin.

Recently, Ana Lleshi was expelled from the show she was participating in after breaking one of the main rules of this show.

She and Arjon were expelled after meeting with each other without the knowledge of the production.

Yesterday Ana was invited to a TV show where she talked about many things, her exclusion, the kiss with the Homeland, the quarrel between Fation and Eris and many other things.

Referring to the recent debate between the new competitor, Erit and Fatjon, which ended in insults and almost physical violence, Ana says:

There the boys as if in competition with each other, fight all the time and the girls. They behave like ‘macho’, how to make strong, while with the woman they need a little delicacy, they do not know how to beg for it.