Tentoi të vetëdigjet para Kryeministrisë/ Befason me tatuazhin e ri taksisti nga Elbasani

Uljan Kolgjegja më shumë se i apasionuar me punën e tij si taksist duket se shpirti nuk i ndahet as nga tatuazhet. Ai ka me dhjetra vizatime të tilla në trupin e tij ku më të veçantët janë portreti i Marina Vjollcës dhe ai i Sali Berishës.

Uljani nuk ka reshtur së pikturuari veten ku së fundmi vjen sërish me një portret në trupin e tij. Pas shpatulave, në një hapsirë goxha të konsiderueshme të kurrizit, Uljani ka bërë tatuazh sërish portretin e Sali Berishës.

Një realizim i kuruar në detaje nga Olsi Tatto, taksisti ka një dedikim për figurën e politikanit të njohur. Kujtojmë se pak ditë më parë Uljani tentoi vetëflijimin përpara godinës së kryeministrisë për shkak se i kishin hequr patentën gjatë pandemisë.

 

Uljan Kolgjegja, more than passionate about his work as a taxi driver, it seems that his soul is not separated even from tattoos. He has dozens of such drawings on his body where the most special are the portrait of Marina Vjollca and that of Sali Berisha.

Uljani has not stopped painting himself where he recently comes again with a portrait on his body. Behind the shoulders, in a considerable space of the back, Uljani has tattooed the portrait of Sali Berisha again.

A realization curated in detail by Olsi Tatto, the taxi driver has a dedication to the figure of the well-known politician. We recall that a few days ago Uljani tried to sacrifice himself in front of the Prime Minister’s building because his license was revoked during the pandemic.