Një adoleshent që ra në dashuri me një grua 53 vjet më të madhe, ka kushtuar një postim të përbashkët në TikTok, ndërsa festojnë përvjetorin e tyre të katërt të martesës dhe u zotua se do ta dojë atë deri në “frymën e fundit”.Almeda dhe Gary Hardëick u martuan në vitin 2015, dy javë pasi u takuan në funeralin e djalit të saj Robert. Në atë kohë Gary ishte 17 vjeç dhe së fundmi ishte ndarë me një 77-vjeçare dhe Almeda ishte 71 vjeç, megjithëse ata tani janë 21 dhe 74.

Ata kanë 4 vjet që jetojnë së bashku, por Gary ka deklaruar në postim se kohët e fundit ajo ka pasur probleme me zemrën. Çifti, të cilët bënë seks për herë të parë natën e tyre të dasmës, më parë e përshkruanin njëri-tjetrin si ‘dashnorë të mrekullueshëm’.

Ai u shpreh:

Ishte e mrekullueshme, përtej ëndrrave të mia më të egra.Ajo me të vërtetë është gruaja ime e ëndërruar dhe ana fizike e marrëdhënies sonë nuk mund të jetë më e mirë.
Ai shtoi se Almeda ka pasur probleme me shëndetin dhe nuk harroi të falenderonte të gjithë që i kanë mbështetur në këto kohë të vështira.

Burimi:The Sun

A teenager who fell in love with a woman 53 years older, has dedicated a joint post to TikTok as they celebrate their fourth wedding anniversary and vowed to love her to the “last breath” .Almeda and Gary Hardewick were married in 2015, two weeks after they met at the funeral of her son Robert. Gary was 17 at the time and recently split with a 77-year-old and Almeda was 71, though they are now 21 and 74, respectively.

They have been living together for 4 years, but Gary has stated in the post that she has recently had heart problems. The couple, who had sex for the first time on their wedding night, used to describe each other as ‘wonderful lovers’.

He said:

It was wonderful, beyond my wildest dreams. She really is my dream woman and the physical side of our relationship could not be better.
He added that Almeda has had health problems and did not forget to thank everyone who has supported her in these difficult times.