Gjërat e çuditshme nuk kanë fund, teksa më e pazakontë është kur lirohesh nga burgu por ti dëshiron të kthehesh sërish. Një gjë e tillë ka ndodhur me një të dënuar në burgun e Leçes.

Bëhet fjalë për një 45-vjeçar me origjinë nga Shqipëria, i identifikuar si Ermal Cenaj. Ky i fundit me vendim nga lëshuar nga Gjykata e Leçes, u lirua nga burgu në datën 23 dhjetor, për të vuajtur dënimin nën masën e arrestit shtëpiak në shtëpinë e shokut të tij.

Mirëpo nuk ka kaluar shumë kohë dhe Cenaj ka vendosur që të kthehet me dëshirë në burg dhe Krishtlindjet i festoi në ambientet e burgut.
Arsyeja e këtij vendimi ishte se shoku që do e strehonte nuk e priti dhe ishte zhdukur, teksa Cenaj nuk kishte një banesë ku të kalonte ditët e lirisë së tij ndaj zgjodhi të rikthehej sërish në burg.

Burimi: www.brindisireport.it/joq.al

Strange things have no end, as the most unusual is when you are released from prison but you want to come back again. Such a thing happened to a convict in the prison of Lecce.

It is about a 45-year-old man originally from Albania, identified as Ermal Cenaj. The latter, by decision issued by the Court of Lecce, was released from prison on December 23, to serve his sentence under house arrest at his friend’s house.

However, not much time passed and Cenaj decided to return to prison willingly and celebrated Christmas in the prison premises.
The reason for this decision was that the friend who would shelter him did not receive him and he disappeared, while Cenaj did not have an apartment to spend the days of his freedom, so he chose to return to prison.

Source: www.brindisireport.it/joq.al