Albanian patents Germany

Recognizing Albanian patents in Germany, Rama gives the long-awaited news. Here’s his post

Kryeministri Edi Rama jep një lajm të mirë për njohjen e patentave shqiptare në Gjermani, ku thotë se ministri gjerman i transporteve është shprehur i befasuar për zhvillimet në Shqipëri. Rama shprehet se aprovimi i njohjes së patentave , kalon...

Recognizing Albanian patents in Germany, Rama gives the good news

Kryeministri Edi Rama ka dhënë lajmin e mirë për të gjithë shqiptarët që jetojnë dhe punojnë në Gjermani lidhur me njohjen e patentave. Sipas tij, në muajin shkurt një ekip nga ministria e Transportit të Gjermanisë do të vijë...
- Advertisement -

Latest News

The beaches opened but the weather forecast gave the bad news. Here’s how long it will rain

  As of today, the beaches have been allowed to open, thus giving the official start to the summer season....
- Advertisement -

In a bikini, Zaimina Vasjari “crazes” the neighbors from the backyard (PHOTO)

Although she has not published any new songs for some time, Zaimina Vasjari has found a way to stay in the spotlight of her...

4 deaths and 2 new cases of coronavirus in Greece have been confirmed

Dy raste të reja të koronavirusit në Greqi u njoftuan të hënën pasdite. Numri i përgjithshëm i rasteve është 2.918, nga të cilat 55.1%...

Goes to meet an anonymous friend, the young Albanian disappears without a trace

“Do të qëndroj një javë në Zvicër të qetësohem se jam mërzitur shumë”- këto ishin fjalët e fundit që tha 30-vjeçari Taulant Driza, familjes...

Players fight with fists

  Eros Grezda dhe serbi Antonio Mirko Çolak kanë përfunduar me grushte atë që kanë nisur gjatë minutave të ndeshjes mes Osijekut dhe Rijekës. Ka...