banknotes

Why is there no woman in our money? A will of Mother Teresa is revealed, when she was proposed to put it on the...

Pas 5 portreteve të burrave, një tjetër shfaqet në kartëmonedhën shqiptare. Portreti i poetit tonë të Rilindjes Kombëtare, Asdreni, do të jetë i fundit në prerjen 10.000 mijë lekëshe që do të shfaqet në treg për herë të parë...
- Advertisement -

Latest News

Albanians clash with Italian police in Malpensa. Due to delays

They have been trapped since last night. Albanians clash with Italian police at Malpensa Airport in Milan. Citizens have not...
- Advertisement -

The Albanian consul in Lebanon reveals the reason why Eva Dumani remains the only one in Syria

The Consul of Albania in Lebanon Marc Ghorayeb who has been the connecting bridge for the repatriation of 5 Albanian women and 14 children...

Thousands of citizens from Kosovo flock to Albania

  Mijëra qytetarët nga Kosova zgjedhin bregdetin shqiptar për të pushuar. Mëngjesin e sotëm janë shënuar radhë ta gjata automjetesh kryesisht të ardhur nga Kosova, duke...

How many Albanians are thought to be there? Rama warns of another operation in the ‘Al Hol’ hell camp

Prime Minister Edi Rama in a press conference gave details of the repatriation operation of 19 Albanians from the infamous Al Holi camp in...

Rama: ‘There are two Albanians who do not want to return, they are being held hostage inside the camp’

Fjala e Kryeministrit Edi Rama: Operacionet e kësaj natyre nuk janë të lehta, pasi nuk janë as kampe pushimi dhe as kampe shtetërore, janë kampe...