grate

Well-known albanian imam: How slanderous are women who dozens of times…

Imami që shërben në xhaminë e ‘4 Llulave’ në Prishtinë, Husamedin Abazi ka bërë një postim kontrovers në rrjetin social Facebook. Hoxha nga Prishtina i ka habitur të gjithë me postimin që ka shpërndarë në rrjetet sociale, ku ka thënë...
- Advertisement -

Latest News

Croatian expertise reveals why Kosovar citizens lost their lives in bus accident

  The results of the Croatian expertise regarding the tragic accident of the bus in which Kosovars were traveling come...
- Advertisement -

The tourist trusts him and goes to the house of the young Greek, he treacherously calls the team of friends and…

  He trusts them by going home, but the treacherous Greek does him a disservice. An Austrian tourist has had her holiday in Greece ruined after...

Delta / The number of people infected with COVID has increased again in the last 24 hours

Janë kryer 2568 testime, nga të cilat kanë rezultuar pozitivë me Covid19, 40 qytetarë, në këto bashki: 12 raste në Tiranë, nga 5 raste...

They both loved a jealous Albanian girl stabbing the Italian at her party

Një sherr për dashurinë ka ndodhur mes një shqiptari dhe një italiani në Firenze. Kanë qenë pesë minuta çmenduri për dy djelmoshat, që kanë debatuar...

Accident, five people are injured

A serious accident was recorded on the road axis Burrel - Klos. A "Benz" car went off the road and ended up in the bushes. It...