hekur

Shëndet/ Ushqimet e pasur me hekur

Lexoni për produktet e pasura me hekur që mund t’i shtoni në ushqimin tuaj që të rrisni nivelet e hemoglobinës. Sa herë që flasim për ushqime të pasura me hekur, produkti i parë që na vjen ndër mend është...
- Advertisement -

Latest News

Thousands of citizens from Kosovo flock to Albania

  Thousands of citizens from Kosovo choose the Albanian coast to rest. This morning, there were long queues of vehicles mainly...
- Advertisement -

Konsulli shqiptar në Liban zbulon arsyen se pse Eva Dumani mbetet e vetme në Siri

Konsulli i Shqipërisë në Liban Marc Ghorayeb i cili ka qenë ura lidhëse për riatdhesimin e 5 grave shqiptare dhe 14 fëmijë që jetonin...

How many Albanians are thought to be there? Rama warns of another operation in the ‘Al Hol’ hell camp

Prime Minister Edi Rama in a press conference gave details of the repatriation operation of 19 Albanians from the infamous Al Holi camp in...

Rama: ‘There are two Albanians who do not want to return, they are being held hostage inside the camp’

Fjala e Kryeministrit Edi Rama: Operacionet e kësaj natyre nuk janë të lehta, pasi nuk janë as kampe pushimi dhe as kampe shtetërore, janë kampe...

Albania on fire. IGJEUM: In 10 counties there is a high risk of fires

For several days large fires have invaded the country. This is also because for several days the country has been engulfed by an unusual...