Ilirjan Celibashi

The three ways citizens should vote tomorrow

Në një deklaratë për mediat, Celibashi shpjegoi trë mënyrat e votimit. “Në cdo qendër votimit do të votohet vetëm me një fletë votimi, ku do jenë emrat e partive dhe koalicioneve si dhe numrat që i korrespondojnë kandidatëve. Në disa...

The head of the CEC, Ilirjan Celibashi, explains how the voting will take place on Sunday

Kryetari i Komisionit Qendror të zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi nga Log. ka shpjeguar me detaje mënyrat e votimit në mënyrë që qytetarët të mos e nxjerrin të pavlefshme fletën e votimit. Ndër të tjera ai ka theksuar se mbi të gjitha...
- Advertisement -

Latest News

Ofertat e punësimit mbeten të ulëta

Ekonomia po i kthehet normalitetit, por oferta për punë mbetet e ulët, aktualisht jane vetëm 390 oferta per vende...
- Advertisement -

Ja si ndikon tiroidja në sëmundjet e zemres

Si ndikon tiroidja te semundjet e zemres, ja cfarë duhet të dini patjetër. Shpesh herë ndodh që problemet me tiroiden nxisin shqetësime të...

Arsyet pse duhet konsumuar çaji jeshil

Caj jeshil-8 arsyet perse duhet bere pjese e perditshmerise sone Një filxhan çaji na ndihmon gjithmonë gjatë kohës kur jemi të stresuar, të shqetësuar...

Fantastic Italy! Defeats Switzerland 3 to 0 and advances to the next stage

Italia tregon supremacinë edhe ndaj Zvicrës. Ashtu si ndaj Turqisë, azzurët fitojnë 3-0 dhe kualifikohen për në fazën tjetër të Euro 2020. Për më...

Artan Hoxha reveals the “hot” neighborhoods where RENEA attacked: The message and the US list

Aksioni i bujshëm i RENEA-s në dy ditët e fundit në foletë e krimit në vend është ndërmarrë nga 36 efektivë policie gjithsej. Gazetari...