kina

Nuk respektuan masat Anticovid/ 11, 000 studentë diplomohen

Më shumë se 11,000 studentë u mblodhën në Wuhan të dielën për një ceremoni masive diplomimi mbi një vit që kur qyteti u godit nga për herë të parë nga pandemia e Covid-19. Të veshur me pelerina, studentët u...
- Advertisement -

Latest News

Konsulli shqiptar në Liban zbulon arsyen se pse Eva Dumani mbetet e vetme në Siri

Konsulli i Shqipërisë në Liban Marc Ghorayeb i cili ka qenë ura lidhëse për riatdhesimin e 5 grave shqiptare...
- Advertisement -

How many Albanians are thought to be there? Rama warns of another operation in the ‘Al Hol’ hell camp

Prime Minister Edi Rama in a press conference gave details of the repatriation operation of 19 Albanians from the infamous Al Holi camp in...

Rama: ‘There are two Albanians who do not want to return, they are being held hostage inside the camp’

Fjala e Kryeministrit Edi Rama: Operacionet e kësaj natyre nuk janë të lehta, pasi nuk janë as kampe pushimi dhe as kampe shtetërore, janë kampe...

Albania on fire. IGJEUM: In 10 counties there is a high risk of fires

For several days large fires have invaded the country. This is also because for several days the country has been engulfed by an unusual...

14 Albanian children and 5 women from the Al Hawl hell camp are repatriated

14 Albanian children and 5 Albanian women from the Al Hawl hell camp have arrived in Albania. Prime Minister Edi Rama is expected to hold...