The Corona and Covid twins are born

The Corona and Covid twins are born

Mirësevini në këtë botë Korona dhe Covid. Këto janë emrat e dy binjakëve të lindur në qytetin Raipur të Indisë. Binjakët, një djalë dhe një vajzë lindën gjatë 3 javëve karantinë që është vendosur dhe në Indi. Prindërit e tyre thanë...
- Advertisement -

Latest News

The Albanian father locked the children in the basement of the house, leaving them without food and drink for two days

An Albanian father put his four children in the basement and left them without food or drink for two...
- Advertisement -

“Eat out, we’ll pay you half the bill,” the government said in a surprise decision in support of restaurants.

Klientët e restoranteve në Britani do të marrin një zbritje prej 50% nga faturat e tyre gjatë muajit Gusht, sipas planit të qeverisë për...

Do selective abortions continue in Albania? More boys are born than girls

Gratë zënë pjesën më të madhe të popullsisë shqiptare. Sipas raportit të publikuar së fundmi nga INSTAT, në Shqipëri rezulton se gratë zënë 50.1%...

Saves son and daughter from burning building, wife loses life in flames

Një burrë në SHBA është konsideruar hero, pasi shpëtoi një vogëlush, i cili u hodh nga një ndërtesë që ishte përfshirë nga flakët. Marine Phillip...

Horoscope for today, July 9, 2020

Dashi Ekziston mundësia të përballeni me keqkuptime në lidhjen tuaj romantike. Ka gjasa që partneri/partnerja juaj të shfaqë mosbesim ndaj jush sot. Nëse po kërkoni...