ue

The good news / the EU removes travel restrictions for Albania and two other Balkan countries

Vendet anëtare të Bashkimit Evropian kanë rënë dakord të mërkurën të heqin kufizimet e udhëtimit për udhëtarët nga tetë vende dhe territore duke përfshirë, Shqipërinë, Serbinë dhe Maqedoninë e Veriut. Përveç tre vendeve të Ballkanit Perëndimor, në listë janë edhe...

Italy removes quarantine for EU citizens, what it decided for Albanians

Pas përmirësimit të situatës nga Covid, Italia ka vendosur heqjen e karantinës për shtetasit nga vendet anëtare të unionit, nga Britania e Madhe dhe Izraeli. Dekreti i ministrisë së Shëndetësisë së vendit fqinj që lejon hyrjen e shtetasve nga vendet...

EU on alert, how to buy European passports (Scheme)

Rusët, kinezët dhe sauditët kanë siguruar qasje të pakufizuar në Bashkimin Europian përmes Maltës, e cila po u shet pasaporta atyre të kalojnë më pak se tre javë në vend. Skandali ëshë zbuluar nga “The Guardian”, i cili ka...
- Advertisement -

Latest News

Udhëtimet: Bashkimi Europian hap kufijtë me Shqipërinë

Vendet anëtare të Bashkimit Europian kanë rënë dakord të mërkurën (16 qershor) të heqin kufizimet e udhëtimit për udhëtarët...
- Advertisement -

“He put me to bed, I slept with the children, he slept with the other” – Meet the sad story of the 30-year-old who...

Një grua 30-vjeçare e cila është martuar në moshën 17 vjeç me dashuri, ka rrëfyer në emisionin “Historia ime” si i rrodhën ngjarjet e...

Son: They had thousands of euros with them. Details from the murder of the couple from Vlora

Detaje të reja kanë dalë në dritë në lidhje me vrasjen makabre të çiftit shqiptar nga Vlora. Djali i bashkëshortëve të ndjerë, Shpëtim dhe...

Murder for “hobby”. The 29-year-old takes the life of a passer-by with a knife, he is surprised with the statement: I wanted to go...

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Austri, ku sipas mediave vendase bëhet me dije se një 29-vjeçar ka vrarë me mjet prerës një...

UEFA punishes with one match the player of Serbian origin Arnautoviç

UEFA ka pezulluar me 1 ndeshje futbollistin serb të Austrisë, Marko Arnautovic, për fyerje racste ndaj një futbollisti shqiptar të Maqedonisë së Veriut...