work

The workshop falls off the scaffolding. Transported by helicopter to Tirana

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Pogradec, ku një punëtor 59 vjeçar ka rënë nga skela e ndërtesës ku ishte duke punuar. Bëhet fjalë për shtetasin Reshit Laraku 59 vjeç, banues në fshatin Hudënisht. Si pasojë e dëmtimeve...
- Advertisement -

Latest News

Konsulli shqiptar në Liban zbulon arsyen se pse Eva Dumani mbetet e vetme në Siri

Konsulli i Shqipërisë në Liban Marc Ghorayeb i cili ka qenë ura lidhëse për riatdhesimin e 5 grave shqiptare...
- Advertisement -

How many Albanians are thought to be there? Rama warns of another operation in the ‘Al Hol’ hell camp

Prime Minister Edi Rama in a press conference gave details of the repatriation operation of 19 Albanians from the infamous Al Holi camp in...

Rama: ‘There are two Albanians who do not want to return, they are being held hostage inside the camp’

Fjala e Kryeministrit Edi Rama: Operacionet e kësaj natyre nuk janë të lehta, pasi nuk janë as kampe pushimi dhe as kampe shtetërore, janë kampe...

Albania on fire. IGJEUM: In 10 counties there is a high risk of fires

For several days large fires have invaded the country. This is also because for several days the country has been engulfed by an unusual...

14 Albanian children and 5 women from the Al Hawl hell camp are repatriated

14 Albanian children and 5 Albanian women from the Al Hawl hell camp have arrived in Albania. Prime Minister Edi Rama is expected to hold...