Një rrobaqepësi është përfshirë nga flakës këtë të enjte në Tiranë.

Një rrobaqepsi në katin e parë të një objekti 10 katësh është përfshirë masivisht nga flakët në rrugën ‘Budi’, pranë ambasadës amerikane në kryeqytet. Si pasojë e flakëve masive janë alarmuar banorët e zonës të cilët kanë dalë të alarmuar nga banesat e tyre.

Rrobaqepsia është në pronësi të një shtetaseje 37-vjeçare me inicialet E.Sh., dhe për momentin nuk dihen shkaqet e rënies së zjarrit.

Sherbimet e forcave zjarrfikseve ndodhen në vendngjarje dhe po punojnë për fikjen e zjárrit, ndërkohë që grupi hetimor dhe sherbimet e policisë vijojnë për sqarimin e rrethanave të ngjarjes dhe përcaktimin e shkakut të rënies së zjarrit.

Njoftim i policisë:

“Më datë 07.01.2021, rreth orës 11:00, në rrugën “Budi”, ka rënë zjarr në rrobaqepsinë e shtetasit E. Sh., 37 vjeç, ku ka vetëm dëme materiale.

A tailor was involved in a fire this Thursday in Tirana.

A tailor on the first floor of a 10-storey building has been massively engulfed in flames on Budi Street, near the US Embassy in the capital. As a result of the massive fires, the residents of the area were alerted and came out of their apartments alarmed.

The tailoring is owned by a 37-year-old citizen with the initials E.Sh., and at the moment the causes of the fire are unknown.

Firefighters are on the scene and working to extinguish the fire, while the investigation team and police services continue to clarify the circumstances of the event and determine the cause of the fire.

Police notice:

On 07.01.2021, around 11:00, in “Budi” street, a fire broke out in the tailoring of the citizen E. Sh., 37 years old, where there is only material damage.

“The services of the fire brigade are at the scene and are working to extinguish the fire”, it is said in the police announcement