Një 45-vjeçar është shpallur në kërkim nga policia, pasi akuzohet se ka vjedhur një shumë parash në kompaninë ku punonte.

Policia bën me dije se 45-vjeçari me inicialet Sh.E., është larguar menjëherë pas vjedhjes, ndërsa po punohet për kapjen e tij.

Njoftimi i policisë:

Më datë 15.04.2021, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Kavajë, dhe punohet për kapjen e shtetasit Sh. E., 45 vjeç, pasi në Kavajë, duke qenë punonjësi i një kompanie ka shpërdoruar detyrën, duke vjedhur një shumë parash. Punohet për kapjen dhe shoqërimin e tij.

A 45-year-old man has been declared wanted by the police, after he is accused of stealing a lot of money in the company where he worked.

The police informs that the 45-year-old with the initials Sh.E., left immediately after the theft, while they are working to catch him.

Police notification:

On 15.04.2021, the materials were referred to the Prosecution at the Court of First Instance Kavaja, and work is underway to apprehend the citizen Sh. E., 45 years old, because in Kavaja, being an employee of a company, he abused his duty, stealing a lot of money. Work is underway to capture and escort him.