Një familje shqiptare ka shpëtuar për mrekulli nga vdekja pas një aksidenti të rëndë që ka ndodhur në Itali. Një kamion është përplasur me gjashtë makina në rrugën A12, duke shkaktuar një aksident zinxhir.

Ngjarja ndodhi ditën djeshme rreth orës 11, dhe sipas raportimeve fillestare 5 persona mbetën të lënduar, mes tyre edhe shqiptarë.

Nëna shqiptare dhe foshnja janë transportuar në spital, ku vajza është jashtë rrezikut për jetën. Mësohet se drejtuesi i kamionit ka humbur kontrollin e mjetit dhe për pasojë ka shkaktuar aksidentin e rëndë.

3 nga të lënduarit janë shqiptarë, dhe ekipet e shpëtimit bënë të mundur nxjerrjen e nënës dhe vajzës 2-vjeçare nga makina. Gjendja e saj është e qëndrueshme ndërsa dy prindërit janë në gjendje më të rëndë në spital.

 

An Albanian family has miraculously escaped death after a serious accident that occurred in Italy. A truck collided with six cars on the A12 road, causing a chain accident.

The incident happened yesterday around 11 o’clock, and according to initial reports 5 people were injured, including Albanians.

The Albanian mother and baby were transported to the hospital, where the girl is out of danger for life. It is learned that the driver of the truck lost control of the vehicle and consequently caused a serious accident.

3 of the injured are Albanians, and rescue teams made it possible to get the mother and 2-year-old daughter out of the car. Her condition is stable while both parents are in more serious condition in the hospital.