Një aksident rrugor ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në Deçan të Kosovës, ku si pasojë tetë persona kanë përsuar lëndime trupore.

Tre nga të lënduarit vlerësohet se janë në gjendje më të rëndë. Lajmin për Telegrafin e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë së Kosovës për rajonin e Pejës, Fadil Gashi.

“Sonte rreth orës 08:10 në rrugën “Luan Haradinaj” në Deçan ka ndodhur një aksident trafiku, ku të involvuara kanë qenë dy vetura. Tetë persona kanë pësuar lëndime trupore, dhe të gjithë janë dërguar me emergjencë në Spitalin Rajonal për trajtim. Mjeku ka vlerësuar se tre prej tyre janë në gjendje më të rëndë shëndetësore”, tha Gashi.

A road accident occurred last night in Deçan, Kosovo, where as a result eight people suffered bodily injuries.

Three of the injured are estimated to be in a more serious condition. The news for the Telegraph was confirmed by the spokesman of the Kosovo Police for the Peja region, Fadil Gashi.

Tonight around 08:10 in the street “Luan Haradinaj” in Deçan there was a traffic accident, where two cars were involved. Eight people suffered bodily injuries, and all were rushed to the Regional Hospital for treatment. The doctor has estimated that three of them are in a more serious health condition “, said Gashi.