Një emigrant nga Kosova në Zyrih të Zvicrës, i ka rregulluar veturës së tij një garazh të veçantë brenda shtëpisë, duke ia bërë si ‘sallon’.

Shumë shoferë nga Kosova kanë treguar se janë merakli të vërtetë të veturave, ku i mirëmbajnë ato deri në detajin më të fundit.

A.D është një emigrant i cili është pjesë e këtij grupi, i cili ka publikuar dy fotografi të veturës së tij brenda garazhit.

Në fotografi shihet se garazhi është i shtruar me qeramikë, në tavan ka të vendosur logon e BMW-së dhe një dizajn me drita të veçanta.

Ai në fotografitë e publikuara ka thënë se po fle me veturën e tij BMW.

An emigrant from Kosovo in Zurich, Switzerland, has arranged a special garage inside his house for his car, making it a ‘salon’.

Many drivers from Kosovo have shown that they are a real fan of cars, where they maintain them down to the last detail.

A.D is an immigrant who is part of this group, who has posted two photos of his car inside the garage.

The photo shows that the garage is paved with ceramics, on the ceiling there is a BMW logo and a design with special lights.

He said in the published photos that he is sleeping with his BMW car.