Dëshmi tronditëse është ajo e të miturës 13-vjeçare në Vërdovë të Pogradecit, e cila është abuzuar prej një muaji nga një 46-vjeçar. Burime bëjnë me dije se vajza e mitur prej një muaji jetonte në banesën e autorit, pasi qendronte me vajzën e tij të cilën e kishte shoqe të ngushtë.

Ditën e Bajramit autori e kishte mbajtur deri në 4 të mëngjesit dhe atë natë abuzoi sekskualisht. E kishte kërcënuar se do e hidhte nga ballkoni. E përdhunonte çdo ditë, derisa dje vajza kishte marrë guzimin që ta denobnconte në polici.

Vajza është shprehur se ka qënë nën presion dhe kërcënim dhe vetëm para dy ditësh arriti të siguronte kontakt me një oficer policie. Ajo është shprehur se nëse kjo situatë do vazhdonte, do shkonte deri në vetëvrasje.

“Ai më mbante në shtëpi dhe bënte sikur kujdesej për mua, por më ngacmonte dhe më pas më përdhunoi. Për herë të parë më ka përdhunuar në qershor të këtij viti. Më përdhunonte çdo ditë në shtëpinë e tij. Fillimisht më mori duke i thënë babait se do të kujdesej ai për mua pasi familja ime më mbante dot për shkak të kushteve.

Dy javët e para sillej mirë, pastaj filloi të më ngacmonte me fjalë, kurse një natë më mbajti deri në orën 04:00 të mëngjesit në ballkon duke më kërcënuar se do të më hidhte nga ballkoni nëse nuk kryeja marrëdhënie seksuale. A mund të ketë abuzuar edhe me vajza të tjera”, është shprehur mes të tjerave vajza e mitur.

Tashmë Blerim Bizgjoni ndodhet pas hekurave dhe do të përballet me akuzën e marrëdhënieve seksuale me të mitur, ndërsa vetë 13vjeçarja ndodhet në gjendje të rënduar psikologjike.

Shocking evidence is that of a 13-year-old minor in Vërdovë, Pogradec, who has been abused for a month by a 46-year-old. Sources suggest that the one-month-old girl lived in the author’s apartment, after staying with his daughter, whom he had a close friend.

On Eid day the perpetrator had kept it until 4 in the morning and sexually abused that night. He had threatened to throw her from the balcony. He raped her every day, until yesterday the girl had the guts to report him to the police.

The girl said that she was under pressure and threats and only two days ago she managed to secure contact with a police officer. She has stated that if this situation continued, it would lead to suicide.

“He kept me at home and pretended to take care of me, but he harassed me and then raped me. He raped me for the first time in June this year. He raped me every day in his house. At first he took me and told my father that he would take care of me as my family could support me because of the conditions.

The first two weeks he behaved well, then he started harassing me verbally, and one night he kept me on the balcony until 04:00 in the morning threatening to throw me off the balcony if I did not have sex. “Could he have abused other girls as well”, the minor girl said, among other things.

Blerim Bizgjoni is already behind bars and will face the accusation of having sex with a minor, while the 13-year-old herself is in a serious psychological condition.