Koço Buzo vrau pa mëshirë bashkëshorten e tij ditën e sotme në Elbasan. Ngjarja e rëndë ndodhi në sytë e djalit të tyre.

Autori i ngjarjes se sotme nuk ka dhënë shumë shpjegime para togave blu, por eshte shprehur se ishte xheloz dhe se i kishte kërkuar bashkeshortes më përpara që të mos shkonte në gjykatë për të kërkuar urdhër mbrojtje për dhunë në familje.

Ai ka deklaruar gjithashtu përpara togave të zeza se e kishte paralajmëruar gruan e tij se nuk do ta linte të ndahej prej tij.

“I pata thënë që; nuk ke për t’u ndarë prej meje. Donte të më fuste në burg” mësohet se u shpreh Koço Buzo. Në gjendje të rënduar psikologjike pas krimit 58-vjeçari ka thënë se gruaja donte që të ndahej prej tij dhe këtu kishte nisur zanafilla e konfliktit. Çifti ka dy djem.

Ngjarja e ndodhur mesditën e sotme, ku 58-vjeçari Koço Buzo qëlloi për vdekje me armë gjahu gruan e tij Liljana Bozo dhe plagosi dy kalimtarë të rastit ka tronditur mbarë opinionin publik.

Burime bënë me dije se të plagosur kanë mbetur shtetasit Gëzim Toçila (avokati i viktimës) dhe Adriatik Kolaj, ndërsa e gjithë skena u zhvillua në sytë e djalit të çiftit që ishte në konflikt.

Çifti Buzo ishte në proces divorci për shkak të dhunës që bashkëshorti ushtronte ndaj gruas së tij, e cila mbeti viktimë. Autori ishte ish-polic me profesion, nuk e ka kapërdirë dot ndarjen dhe ka qëlluar ndaj gruas së tij.

Mësohet se çifti kishte 3 fëmijë, 2 djem dhe një vajzë në moshë madhore, njëri prej të cilëve ka parë skenën e rëndë të vrasjes.

Koço Buzo mercilessly killed his wife today in Elbasan. The serious incident happened in the eyes of their son.

The author of today’s event did not give many explanations in front of the blue platoon, but expressed that he was jealous and that he had asked his wife before not to go to court to seek protection orders for domestic violence.

Fax News learns that he also stated before the black platoon that he had warned his wife that he would not let her separate from him.

“I told him that; you will not be separated from me. He wanted to put me in prison “, it is learned that Koço Buzo said. In a serious psychological state after the crime, the 58-year-old said that the woman wanted to be separated from him and this was where the beginning of the conflict began. The couple has two sons.

The event that took place at noon today, where 58-year-old Koço Buzo shot dead his wife Liljana Bozo and injured two bystanders, has shocked the entire public opinion.

Sources said that citizens Gëzim Tosila (victim’s lawyer) and Adriatik Kolaj were injured, while the whole scene took place in the eyes of the couple’s son who was in conflict.

The Buzo couple was in the process of divorce due to the violence that the husband exercised against his wife, who remained a victim. The perpetrator was a former police officer by profession, he could not overcome the separation and shot at his wife.

It is learned that the couple had 3 children, 2 boys and an adult girl, one of whom saw the gruesome murder scene.

Elbasan / 63-year-old woman who was hit by a motorcycle dies in hospital (NAME)

The 63-year-old woman who had a motorcycle accident died this Thursday afternoon in the city of Elbasan.

They suggest that the 63-year-old identified as Zymrie Aqifi could not survive the injuries received as a result of the accident.

Meanwhile, the driver of the motor vehicle was handcuffed.