Teuta e Durrësit ka arritur një kualifikim spektakolar ditën e sotme përballë Beitar Jeruzalemit në turin e parë të Europa League.

Skuadra e drejtuar nga Edi Martini, mposhti izraelitët me rezultatin e pastër 2-0, në sfidën e zhvilluar në “Niko Dovana”, të vlefshme për raundin e parë eliminator të Ligës së Europës, duke avancuar më tej.

Triumfi madhështor i Teutës ka gëzuar pa masë edhe një shqiptar që jeton në Londër.

Ai ka vendosur skedinë gjatë ndeshjes kur rezultati ishte 1-0 për ekipin shqiptar. Basti i tij ishte që Teuta e shënonte edhe golin e dytë dhe koefiçenti i shkonte 7.00.

Shqiptari i vendosi 2 mijë euro skedinës së tij dhe në fund ia pa hajrin. Teuta shënon golin e dytë në minutën e 87′ të ndeshjes dhe ai bëhet fitues i plot 14 mijë eurove.

Gëzimin e tij ai vendosi që ta ndajë me redaksinë e JOQ Albania:

Teuta of Durrës has achieved a spectacular qualification today against Beitar Jerusalem in the first round of the Europa League.

The team led by Edi Martini, defeated the Israelis with a clear score of 2-0, in the challenge held in “Niko Dovana”, valid for the first eliminatory round of the Europa League, advancing further.

Teuta’s great triumph has been enjoyed immensely by an Albanian living in London.

He set the tab during the match when the result was 1-0 for the Albanian team. His bet was that Teuta scored the second goal and the coefficient was 7.00.

The Albanian put 2 thousand euros on his file and in the end he saw it. Teuta scores the second goal in the 87th minute of the match and he becomes the winner of 14 thousand euros.