Ndërkohë që shumë njerëz janë të shqetësuar sesi do ndikohet ekonomia e tyre familjare dhe a do mundet ta përballojnë karantinimin, për disa persona jeta vazhdon të ketë të njejtin ritëm. Karantinimi në një vilë gjigande, me pishina, fusha sporti apo nëpër yacht-e fundja nuk duket dhe aq i “dhimbshëm” saç është për ne.

Ndërkaq, teksa njerëzit shqetësohen për mungesën e maskave, disa të tjerë janë në dilemë nëse do i blejnë maskat Gucci apo Fendi.

Ky është vetëm një detaj i karantinimit të fëmijëve të pasur nëpër botë. Duke udhëtuar me yacht apo avionat privatë, këta persona nuk kanë pse të kenë frikë nga infektimi pasi kanë mjaftushëm hapsirë dhe fundja, kush do i prekë apo të kollitet në fytyrën e tyre?

E teksa të gjithë jemi duke menduar me çfarë mund t’a vrasim kohën në shtëpi, shihni disa foto sesi kalohet karantinimi kur je në listën e familjeve më të pasura në botë.

While many people are concerned about how their household will be affected and can afford to be quarantined, for some people life continues to be the same pace. Quarantining in a gigantic villa, with pools, sports fields or yachts – does not seem as painful as it is for us.

Meanwhile, as people worry about the lack of masks, some are in doubt as to whether to buy Gucci or Fendi masks.

This is just one detail of the quarantine of rich children around the world. Traveling by yacht or private aircraft, these people do not have to fear infection as they have plenty of space and finally, who will touch or cough on their faces?

And while we’re all thinking about what we can do to waste time at home, here are some photos of how quarantine is when you’re on the list of the richest families in the world.