U zhduk para disa ditësh, gjendet në Selanik 10-vjeçarja shqiptare Markella verami.

Policia në Selanik të Greqisë nisi një një hetim për zhdukjen e 10-vjeçares pasi nëna e saj denoncoi për zhdukje, madje për rrëmbim nga shkolla në Toumba të enjten.

Nëna e Markella Verami i tha Antenna TV të premten në mëngjes se një nxënës i shkollës tregoi se vajza 10-vjeçare ishte me një grua që e thirri në emër kur fëmijët po dilnin nga shkolla rreth orës 1.30 të enjten. Gruaja thuhet se e thërriste Makella, me emrin e saj.

Menjëherë pas denoncimit autoritetet greke kanë lëshuar një Amber Alert duke tërhequr vëmendjen e qytetarëve për të dhënë informacion mbi lëvizjet e 10-vjeçares, e cila kishte veshur streçe të zeza, një bluzë kafe dhe këpucë të zeza, dhe mbante një çantë të lehtë blu të çelur me lule në kohën kur u zhduk.

Pas disa ditë kërkimesh, e mitura është gjetur dhe i është kthyer familjes.
Për rastin në fjalë ka nisur një hetim.

The 10-year-old Albanian Markella verami disappeared in Thessaloniki a few days ago.

Police in Thessaloniki, Greece, launched an investigation into the disappearance of the 10-year-old after her mother reported her missing and even abducted from school in Toumba on Thursday.

Markella Verami’s mother told Antenna TV on Friday morning that a schoolboy showed that the 10-year-old girl was with a woman who called her by name when the children were leaving school around 1.30am on Thursday. The woman reportedly called Macella by her name.

Immediately after the denunciation, Greek authorities released an Amber Alert, drawing the attention of citizens to provide information on the movements of the 10-year-old, who was wearing a black stretcher, a brown blouse and black shoes, and was carrying a light blue bag. blooming at the time it disappeared.

After several days of searching, the minor was found and returned to her family.
An investigation has been launched into the case.