Zhduket në rrethana misterioze 12-vjeçari në Tiranë Që nga paraditja e djeshme nje 12 vjecar nga zona Bathore në Tiranë ka dalë nga banesa e tij dhe nuk është kthyer më dhe sipas familjarëve rezulton i humbur. Familjarët të shqetësuar përvec denoncimit në polici deklaruan se djali i tyre është larguar nga shtëpia që në orën 10 të paradites ditën e djeshme dhe nuk kanë asnjë informacion se ku mund të jetë.

Babai i 12-vjecarit Gazmend Tanushi shprehet se janë të merakosur se mos ka pësuar gjë dhe akoma nuk kanë marrë asnjë lajm nga spitalet dhe bën thirrje që të njoftohet për çdo informacion. “Dua të denoncoj humbjen e djalit tim 12 vjec Ronaldo Tanushi. Djali ka dal dje nga shtëpia në orën 10:00 te paradites dhe nuk është kthyer më në shtëpi. Ju lutem publikojeni sa më shpejt. Numri i babait nëqoftëse ka ndonjë informacion është 0683098367 Gazmend Tanushi. Djali ka dal nga shtëpia e tij ne Bathore dhe sështë kthyer akoma. Ju lutem eshte urgjente dhe kemi shmë merak.”-tha i ati.

The 12-year-old disappears in mysterious circumstances in Tirana. Since yesterday morning, a 12-year-old from the Bathore area in Tirana has left his apartment and has not returned and according to his family members, he is missing. Concerned relatives other than reporting to the police stated that their son has left the house since 10 am yesterday and have no information on where he may be.

The father of 12-year-old Gazmend Tanushi says that they are worried that he has not suffered anything and have not yet received any news from the hospitals and calls on him to be informed of any information. “I want to denounce the loss of my 12-year-old son Ronaldo Tanushi. The boy left the house yesterday at 10:00 in the morning and has not returned home. Please publish as soon as possible. Father’s number if there is any information is 0683098367 Gazmend Tanushi. The boy left his home in Bathore and has not returned yet. Please, it is urgent and we are very worried, “said the father.