Një vajzë 13 vjeç,nga Rusia, e cila disa muaj më parë deklaroi se kishte mbetur shtatzënë me një djalë 10-vjeç, ka sjellë në jetë vajzën e saj. Darya Sudniynikova u bë e famshme pasi deklaroi publikisht se ishte në një lidhje me djalin 10 vjeçar, i quajtur Ivan.

Megjithatë, ajo më vonë pati dhënë një deklaratë konfuze, ku zbuloi se ishte dhunuar në qytetin e saj të lindjes Zheleznogorsk, nga një djalë i moshës 16 vjeç. Ajo ende nuk ka publikuar një fotografi të fëmijës, e cila peshonte mbi tre kg, por ka thënë se lindja ishte shumë e vështirë dhe e lodhshme.

Ndërkohë policia po heton rastin dhe pritet të marrë një mostër ADN-je nga vajza e porsalindur, me qëllim vërtetimin e asaj që ka deklaruar 13-vjeçarja se ishte përdhunuar nga adoleshenti. Është zbuluar se kohët e fundit ajo ishte urdhëruar të hiqte një postim në lidhje me sulmin e dyshuar seksual.

A 13-year-old girl from Russia, who a few months ago declared that she was pregnant with a 10-year-old boy, has given birth to her daughter. Darya Sudniynikova became famous after she publicly stated that she was in a relationship with her 10-year-old son, named Ivan.

However, she later made a confusing statement, revealing that she had been raped in her hometown of Zheleznogorsk by a 16-year-old boy. She has not yet published a photo of the baby, who weighed over three kg, but said the birth was very difficult and tedious.

Meanwhile, the police are investigating the case and are expected to take a DNA sample from the newborn girl, in order to prove what the 13-year-old stated that she was raped by the teenager. It was revealed that she was recently ordered to remove a post regarding the alleged sexual assault.