Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në orët e para të vitit 2021 në Itali, ku ka humbur jetën një 13 vjeçar si pasojë e fishekzjarrëve.

13 vjeçari mori plagë të rënda në bark dhe u dërgua me urgjencë në spital, por nuk arriti të mbijetonte. Në Itali u shënuan edhe të shtëna me armë si shenjë gëzimi për ardhjen e vitit të ri, por rezultuan prekën njerëzit.

Një grua, e cila kishte po festonte vitin e ri te shtëpia e nënës është goditur me plumb ndërkohë që po qëndronte në ballkon në pritje të ndërrimit të viteve. Ajo fatmirësisht është jashtë rrezikut për jetën pasi ambulanca ka arritur në kohë dhe tashmë po kurohet.

Edhe në qytetin e Solofras, u godit një 16 vjeçar nga fishekzjarret dhe rrezikon të humbasë syrin e dorën e djathtë për shkak të plagëve të rënda.

A serious event occurred in the first hours of 2021 in Italy, where a 13-year-old lost his life as a result of fireworks.

The 13-year-old received severe abdominal injuries and was rushed to hospital, but failed to survive. In Italy, gunshots were also fired as a sign of joy for the coming of the new year, but they turned out to affect people.

A woman who was celebrating the New Year at her mother’s house was shot while standing on the balcony waiting for the turn of the year. She is thankfully out of danger for life as the ambulance arrived on time and is already being cured.

Even in the city of Solofra, a 16-year-old was hit by fireworks and is in danger of losing his right eye and hand due to severe injuries.