Rasti i rëndë ka ndodhur të dielën rreth orës 10:40, ndërkohë që prindërit dhe dy djemtë u gjetën të vdekur në shtëpinë e tyre.

Një i afërm ishte përpjekur të kontaktojë me familjen të shtunën. Pasi nuk mori përgjigje të nesërmen ai shkoi për të kontrolluar.

Ata gjetën derën e përparme të zhbllokuar dhe trupat e pajetë brenda në shtëpi dhe menjëherë thirrën policinë.

Zyra Qarkut e Policisë në Kanawha tha se 16-vjecari që dyshohet se kreu krimin u gjet i sigurt diku tjetër pa asnjë lëndim.

Autoritetet e policisë atëherë njoftuan se një i ri ishte akuzuar për katër akuza të vrasjes në lidhje me incidentin, por nuk dha moshën e tij dhe nuk sqaro nëse ishte 16-vjeçar që i përkiste familjes.

Fqinji Samra Mullins tha se nuk dëgjoj asnjë të shtënë të vinte nga shtëpia në lagjen e qetë. “Është shumë stresuese për ne, sepse kemi edhe stresin e pandemisë Covid-19”, tha ajo , shkruan DailyMail.

The serious case happened on Sunday around 10:40, while the parents and two boys were found dead in their home.

A relative had tried to contact the family on Saturday. After receiving no response the next day he went to check.

They found the front door unlocked and the bodies inside the house and immediately called the police.

The Kanawha District Police Office said the 16-year-old suspected of committing the crime was found safe elsewhere without any injuries.

Police authorities then reported that a young man had been charged with four counts of murder in connection with the incident, but did not give his age and did not clarify whether he was a 16-year-old who belonged to the family.

Neighbor Samra Mullins said she did not hear any shots coming from the house in the quiet neighborhood. “It is very stressful for us, because we also have the stress of the Covid-19 pandemic,” she said, writes DailyMail.