Një sherr mes dy adoleshentësh ka degjeneruar në përdorimin e thikave.

Policia njofton se më datë 16.09.2020, rreth orës 15:25, në lagjen nr. 1, gjatë një konflikti të çastit, shtetasi L. S., 16 vjeç, banues në Pogradec, dyshohet se ka dëmtuar me mjet prerës shtetasin R. T., 16 vjeç, banues në Pogradec, i cili aktualisht po merr mjekim në Spitalin e Pogradecit, ku ndodhet jashtë rrezikut për jetën.

Gjithashtu u bë i mundur kapja, ndalimi dhe shoqërimi drejt Komisariatit i autorit të dyshuar të ngjarjes, me të cilin po kryen veprimet e mëtejshme proceduriale

A quarrel between two teenagers has degenerated into the use of knives.

The police announces that on 16.09.2020, around 15:25, in the neighborhood no. 1, during an instant conflict, the citizen LS, 16 years old, resident in Pogradec, is suspected of injuring with a sharp tool the citizen RT, 16 years old, resident in Pogradec, who is currently receiving treatment in the Hospital of Pogradec, where he is out of danger for life.

It was also possible to apprehend, detain and escort to the Commissariat the suspected perpetrator of the event, with whom he is carrying out further procedural actions