Një vajzë e re në Itali, është hakmarrë ndaj të dashurit të saj, duke i dërguar katër djem në shtëpi për ta dhunuar dhe për t’i marrë sendet personale.

Mediat italiane bëjnë me dije se ngjarja ishte zhvilluar në datën 30 nëntor në lagjen San Salvario, ku momentet e fundit policia arrestoi tre 19 vjeçarë me urdhër për paraburgim dhe denoncuan një 17 vjeçar për grabitjen e veshjeve dhe sendeve të tjera personale që i bën të dashurit të vajzës.

Gjithashtu, u krye edhe kallëzim penal për vajzën që kishte urdhëruar djemtë.

Policia e vendit fqinj, mundi t’i gjente djemtë pas një sërë kontrollesh dhe nga videot që ata kishin nxjerrë në rrjete sociale, ku në disa mbanin veshjet e personit që kishin dhunuar.

A young girl in Italy has taken revenge on her boyfriend by sending four boys home to rape her and take her personal belongings.

Italian media report that the event took place on November 30 in the San Salvario neighborhood, where in the last moments the police arrested three 19-year-olds with a detention order and denounced a 17-year-old for robbing clothes and other personal items made by loved ones. of the girl.

A criminal complaint was also filed against the girl who had ordered the boys.

Neighboring police were able to find the boys after a series of checks and videos they posted on social media, in which some wore the clothes of the person who had raped them.