Dy të rinj në Dibër janë vënë në pranga pasi kanë goditur me sende të forta një bashkëmoshatarin e tyre.

Njoftohet se policia ka kapur 18-vjeçarin A. T., dhe 19-vjeçarin me iniciale D. D., pasi pas një konflikti për motive të dobëta, në bashkëpunim me dy persona të tjerë kanë lënduar një 17-vjeçar.

Ngjarja ka ndodhur në Peshkopi ndërsa A. T., dhe D. D., u proceduan penalisht në gjendje të lirë, për veprën penale “Plagosje e lehtë me dashje”, e kryer në bashkëpuni

Materialet procedurale do ti referohen Prokurorisë Dibër për hetime të mëtejshme.

 

Two young people in Debar were handcuffed after hitting their peer with hard objects.

Police reportedly arrested 18-year-old A. T., and 19-year-old with the initials D. D., after a conflict for weak motives, in collaboration with two other people injured a 17-year-old.

The event took place in Peshkopi while A. T., and D. D., were prosecuted at large, for the criminal offense “Intentional minor injury”, committed in collaboration

Procedural materials will be referred to the Debar Prosecutor’s Office for further investigation.