Një vrasje e dyfishtë e ndodhur të shtunën në Vitomiricë të Pejës, ka tronditur Kosovën. Një ngjarje e rëndë ka tronditur të dielën Kosovën. Sipas Policisë dhe Prokurorisë Themelore, të shtunën në fshatin Vitomericë të Pejës, një 58-vjeçar dyshohet se e ka vrarë një 17-vjeçare e më pas është vetëvrarë.

Megjithatë, rrëfimi i familjarëve të vajzës së mitur e cila dyshohet se u vra nga fqinji i saj, jep detaje të reja sa i përket kësaj ngjarjeje. Vëllai i viktimës, Bajrami, ka treguar se (R.B, 58-vjeçari), personi i dyshuar për vrasjen e 17-vjeçares (A.R), kishte pak ditë që kishte ardhur nga Gjermania në Kosovë.

Sipas, Bajramit, vëllait të 17-vjeçares, i dyshuari për vrasjen e motrës së tij, 58-vjeçari me dhunë në ora 04:30 të mëngjesit kishte hyrë në shtëpinë e tyre dhe e kishte marrë 17-vjeçaren ku pastaj e kishte dërguar atë në një shtëpi tjetër.

Ajo në shtëpinë jo shumë larg vendit ku për vite kishte jetuar ishte gjetur pa shenja jete të shtunën në mbrëmje nga një familjare. I vdekur në atë shtëpi u gjet edhe 58-vjeçari.

“Rreth orës 4:30 në mëngjes ka ardhur ky kojshia e kish marrë motrën prej shtëpisë me zor. E kish marrë e kish qitë në shpinë e vet. Në ora 06:00 në mëngjes u çova me shku në punë, shoqja më tha që (A..) nuk është në shpi. Pastaj rreth orës 16:30 më ka thirrë djali i axhës në telefon e më tha që e kemi gjetë (A,…), por (R.B), ky kojshia e ka vra edhe ata edhe vetën”, ka deklaruar për portalin Indeksonline, Bajrami, vëllai i vajzës së mitur e cila u gjet e vdekur në fshatin Vitomericë të Pejës.

A double murder that took place on Saturday in Vitomirica, Peja, has shaken Kosovo. A serious event has shaken Kosovo on Sunday. According to the Police and the Basic Prosecution, on Saturday in the village of Vitomerica in Peja, a 58-year-old man is suspected of killing a 17-year-old girl and then committing suicide.

However, the story of the family members of the minor girl who is suspected of being killed by her neighbor, gives new details regarding this event. The victim’s brother, Bajrami, testified that (R.B, 58), the person suspected of killing the 17-year-old (A.R), had just arrived from Germany in Kosovo.

According to Bajrami, the 17-year-old’s brother, the suspect in the murder of his sister, the 58-year-old violently entered their home at 04:30 in the morning and took the 17-year-old where he then sent her. in another house.

She was found at home not far from where she had lived for years without signs of life on Saturday evening by a family member. The 58-year-old was also found dead in that house.

“At around 4:30 in the morning, this kojshia came and took her sister from the house with difficulty. He had taken her and shot her in the back. At 06:00 in the morning I was taken to work, my friend told me that (A ..) is not at home. Then, around 16:30, my uncle’s son called me and told me that we had found him (A,…), but (RB), this kojshia killed both them and himself “, Bajrami declared for the Indeksonline portal , the brother of the minor girl who was found dead in the village of Vitomerica in Peja.