Një 19-vjeçar, i identifikuar me inicialet S.B., është mbytur pasditen e sotme në qytetin e Kukësit. Policia bën me dije se i riu ishte futur për tu larë në rezervuarin e Novosejës, nga i cili nuk doli i gjallë.

Në vendin e ngjarjes janë nisur shërbimet e Policisë dhe grupi hetimor për të bërë të mundur nxjerrjen e trupit të pajetë nga rezervuari.

Njoftim paraprak: Në fshatin Novosej, në rezervuar, dyshohet se është mbytur duke u larë shtetasi S.B., rreth 19 vjeç. Menjëherë në vendin ngjarjes janë nisur shërbimet e Policisë dhe grupi hetimor.

A 19-year-old man, identified by the initials S.B., drowned this afternoon in the city of Kukes. The police informs that the young man had entered to wash in the reservoir of Novoseja, from which he did not come out alive.

Police services and the investigation team have been launched at the scene to make it possible to remove the dead body from the tank.

Prior notice: In the village of Novosej, in the reservoir, it is suspected that the citizen S.B., about 19 years old, drowned while bathing. The police services and the investigative group were immediately launched at the scene.